products

Εκτυπώσιμο άσπρο έγγραφο καμβά A4 350gsm Inkjet

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Chris
Αριθμό μοντέλου: CH-PAC
Ποσότητα παραγγελίας min: 100 πακέτα (φύλλα A4*20/πακέτο)
Τιμή: 1.26 USD/square (Poly-cotton)/1.78 USD/square (100% cotton)
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τσάντα/χαρτοκιβώτιο/παλέτα OPP
Χρόνος παράδοσης: μέσα σε 7-45 ημέρες (εξαρτάται από την ποσότητα διαταγής)
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 30 τόνοι ανά ημέρα
Λεπτομερής ενημέρωση
Υλικά βάσεων: βαμβάκι/πολυεστέρας Χρήση: Ψηφιακή εκτύπωση Inkjet
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτιο/παλέτα Λιμένας: guangzhou/foshan
Γραμμάριο: 350gsm (βαμβάκι)/280gsm (πολυ-βαμβάκι) Μελάνι που υποστηρίζεται: Βασισμένη στο νερό χρωστική ουσία & χρωστική ουσία & Eco & UV μελάνια
Στεγανοποιήστε: ναι Εμπορικός όρος: EXW/ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ/CIF
Υψηλό φως:

350gsm έγγραφο καμβά Inkjet

,

A4 φύλλα καμβά Inkjet

,

350gsm έγγραφο εκτυπωτών καμβά


Περιγραφή προϊόντων

Ψηφιακά εκτυπώσιμα φύλλα καμβά βαμβακιού και πολυεστέρα τέχνης Inkjet άσπροι/ρόλοι για την εσωτερική διακόσμηση

 

A4 άσπροι φύλλα/ρόλοι πολυεστέρα βαμβακιού τέχνης Inkjet καμβά εκτυπώσιμοι για την εσωτερική χρήση

 

Εάν θέλετε να επιδείξετε οικογενειακές διακοπές ή ένα πρόγραμμα σχολικών φωτογραφιών, το ψηφιακό εκτυπώσιμο έγγραφο καμβά τέχνης του Chris Inkjet είναι ένας αναγκάζοντας τρόπος να επιδειχθούν οι αγαπημένες φωτογραφίες σας. Όχι μόνο ενεργοποιούν οποιοδήποτε διάστημα, είναι επίσης ένας καλλιτεχνικός τρόπος να αναζωογονηθεί ένα δωμάτιο. Χρησιμοποιούμαστε να δούμε την τέχνη που γίνεται στον καμβά. Λόγω αυτού, που τυπώνει στον καμβά είναι η πρώτη επιλογή για μια επίδραση «ζωγραφικής». Οι τυπωμένες ύλες καμβά ενισχύουν τις άκρες πολλών διακοσμητικών μορφών με τα σύγχρονα περικαλύμματα στοών. Για τις μεγάλες τυπωμένες ύλες, ο καμβάς είναι μια φτηνότερη επιλογή από το έγγραφο, επίσης, λόγω της ανθεκτικής σαφούς ύφανσής του.

 

Εκτυπώσιμο άσπρο έγγραφο καμβά A4 350gsm Inkjet 0

Εκτυπώσιμο άσπρο έγγραφο καμβά A4 350gsm Inkjet 1

Εκτυπώσιμο άσπρο έγγραφο καμβά A4 350gsm Inkjet 2

 

 

Τι είναι μια τυπωμένη ύλη καμβά;

 

Η εκτύπωση καμβά, που δεν συγχέεται με τη ζωγραφική καμβά, είναι μια εκτύπωση εικόνας από έναν εκτυπωτή Inkjet επάνω στον καμβά. Μόλις τυπωθεί, ο καμβάς τεντώνεται επάνω σε ένα πλαίσιο. Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν ένα frameless πλαίσιο, ενώ άλλοι προτιμούν μια πλαισιωμένη τυπωμένη ύλη καμβά. Για να δημιουργήσουν έναν frameless καμβά για την εκτύπωση, πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν την τεχνολογία συσκευασίας στοών. Στη διαδικασία, ο καμβάς είναι τυλιγμένος γύρω από το κιγκλίδωμα φορείων και εξασφαλισμένος στο πλαίσιο.


Υπάρχει μια κοινή σύγχυση μεταξύ των ακρυλικών και καμβά τυπωμένων υλών εγγράφου. Το συγκόλληση τυπωμένο θέμα είναι ένα τυπωμένο κομμάτι χαρτί που συνδέεται με έναν πίνακα. Η εστίαση αυτής της εκτύπωσης είναι να συντηρηθεί η φωτογραφία και να προετοιμαστεί για να τοποθετήσει ή την ένωση στον τοίχο. Μια ακρυλική εικόνα είναι τυπωμένη σε χαρτί. Η εικόνα τοποθετείται έπειτα μεταξύ των φύλλων ακρυλικού (συχνά αποκαλούμενος πλεξιγκλάς). Κατά σύγκριση αυτών των τριών τύπων τυπωμένων υλών, την τυπωμένες ύλες καμβά προκαλούν μια αίσθηση του άρθρου. Αυτό είναι επειδή είναι παρόμοιοι στην εμφάνιση με τις ελαιογραφίες και τα ακρυλικά έργα ζωγραφικής.

 

Εκτυπώσιμο άσπρο έγγραφο καμβά A4 350gsm Inkjet 3

Εκτυπώσιμο άσπρο έγγραφο καμβά A4 350gsm Inkjet 4

 

 

Τι ο καμβάς αποτελείται από;

 

Ο καμβάς είναι ένα ανθεκτικό ύφασμα φιαγμένο από κάνναβη. Σε περισσότερες σύγχρονες εποχές, το βαμβάκι και το λινάρι έχουν αντικαταστήσει τις καννάβεις. Ο μεγαλύτερος μέρος του καμβά τυπώνει εσείς αγοράζει είναι βαμβάκι ή πολυεστέρας. Η κύρια διαφορά μεταξύ των δύο είναι η ακρίβεια του χρώματος. Όταν το χρώμα μένει στην επιφάνεια του συνθετικού πολυεστέρα, το χρώμα διαπερνά στο ύφασμα βαμβακιού. Λόγω αυτού, οι τυπωμένες ύλες πολυεστέρα είναι ζωηρότερες και οι τυπωμένες ύλες βαμβακιού είναι ανθεκτικότερες.


Έτσι, όποιος είναι καλύτερος; Εξαρτάται από αυτό που ψάχνετε. Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται τα αγαθά ότι βαμβακιού είναι υψηλότερης ποιότητας, πιό στενός σε αυτό που θα βρίσκατε σε ένα μουσείο. Αλλά ο πολυεστέρας είναι μια φτηνότερη επιλογή, και μπορεί επίσης να παραγάγει τις τυπωμένες ύλες χρώματος άρθρου σε εφημερίδα με μαύρους χαρακτήρες.

 

 

Εκτυπώσιμο άσπρο έγγραφο καμβά A4 350gsm Inkjet 5

 

 

Εκτυπώσιμο άσπρο έγγραφο καμβά A4 350gsm Inkjet 6

 

 

Τυπωμένες ύλες καμβά Πλαισιωμένες τυπωμένες ύλες

Η εικόνα που τυπώνεται είναι μόνιμη

Μπορέστε να ανταλλάξετε έξω πολλές φωτογραφίες σε ένα πλαίσιο

Ο καμβάς παρέχει μια διαφορετική σύσταση που προσθέτει το βάθος χρώματος

Ντεκόρ δωματίων συμπληρώματος πλαισίων

Οι φωτογραφίες δεν έχουν ένα έντονο φως ή μια αντανάκλαση

Οι φωτογραφίες μπορούν να έχουν ένα έντονο φως ή μια αντανάκλαση

Φως σε βάρος

Τα μεγαλύτερα πλαίσια είναι βαριά και μπορούν να είναι δύσκολα να μεταφέρουν

Οι τυπωμένες ύλες έρχονται σε έναν στιλπνό ή μια μεταλλίνη τελειώνουν

Όσο μεγαλύτερη η εικόνα, τόσο ακριβότερο το πλαίσιο

 

Δημοφιλή σχέδια για τις τυπωμένες ύλες καμβά

 

Κάθε σχέδιο καμβά μπορεί να προσαρμοστεί συγκεκριμένα για να ταιριάξει με τα γούστα, τις προτιμήσεις, ή το σχέδιο και το σχεδιάγραμμα δωματίων σας. Ελέγξτε έξω τις δημοφιλέστερες τυπωμένες ύλες καμβά για να βρείτε κατωτέρω αυτή που λειτουργεί καλύτερα για σας.

  1. Σύγχρονος: Οι σύγχρονες τυπωμένες ύλες καμβά υπογραμμίζουν συχνά τα τολμηρά χρώματα, τις διακριτικές μορφές, και άλλα σύγχρονα σχέδια.
  2. Οικογενειακή φωτογραφία: Εάν είναι μια οικογενειακή φωτογραφία διακοπών ή μια φωτογραφία οικογενειακής συγκέντρωσης, αυτά είναι κοινά θέματα των τυπωμένων υλών καμβά.
  3. Περίληψη: Το αφηρημένο σχέδιο είναι πολύ κατάλληλο για το σύγχρονο ή απλό ύφος του ζωτικού χώρου.
  4. Κινητήριο απόσπασμα: Πολλές οικογένειες επιθυμούν να προσθέσουν τα σημαντικά αποσπάσματα σε έναν διακοσμητικό καμβά που θα βοηθήσει το φως επάνω οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι.
  5. Κατοικίδια ζώα: Οι οικογένειες με ειδικά τα κατοικίδια ζώα μπορούν να προτιμήσουν να κρεμάσουν έναν καμβά ή δύο που χαρακτηρίζουν τους γούνινους καλύτερους φίλους τους. Να πάρει τα κατοικίδια ζώα τους για να καθίσει ήσυχα για τις εικόνες είναι ένα άλλο θέμα.
  6. Τοπίο: Εάν είναι από ένα οικογενειακό ταξίδι ή ακριβώς μια κοντινή θέση, οι φωτογραφίες τοπίων φαίνονται μεγάλες στον καμβά. Ακριβώς σιγουρευτείτε οι φωτογραφίες ότι σας είναι αρκετά υψηλής ποιότητας πριν από την εκτύπωση.
  7. Χάρτες: Το σχέδιο και η εκτύπωση χαρτών είναι μια άλλη δημοφιλής επιλογή για την εκτύπωση καμβά.

Εκτυπώσιμο άσπρο έγγραφο καμβά A4 350gsm Inkjet 7

 

Εκτυπώσιμο άσπρο έγγραφο καμβά A4 350gsm Inkjet 8

 

Συσκευασία:

 

A4*20 φύλλα/πακέτο

Εκτυπώσιμο άσπρο έγγραφο καμβά A4 350gsm Inkjet 9

Εκτυπώσιμο άσπρο έγγραφο καμβά A4 350gsm Inkjet 10

 

Q&A:

 

Ο καμβάς θα εξασθενίσει με τον καιρό;


κρατώντας όλες τις τυπωμένες ύλες καμβά - έξω του άμεσου φωτός του ήλιου. Και εάν θέλετε πραγματικά την τυπωμένη ύλη σας για να διαρκέσετε, θεωρήστε την πίσω από ένα προστατευτικό πλαίσιο γυαλιού.

 

Εκτυπώσιμο άσπρο έγγραφο καμβά A4 350gsm Inkjet 11

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Claire Chan

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13823468910

WhatsApp : +8613823468910