aboutus

Foshan Chris V.G Printing Consumables Co., Ltd.

Foshan Chris V.G Printing Consumables Co., Ltd. Foshan Chris V.G Printing Consumables Co., Ltd. Foshan Chris V.G Printing Consumables Co., Ltd. Foshan Chris V.G Printing Consumables Co., Ltd. Foshan Chris V.G Printing Consumables Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Foshan Chris V.G Printing Consumables Co., Ltd.
<-Video Images->
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Πωλητής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Μάρκες: Chris
Αριθμός Υπαλλήλων: 8~10
Ετήσιες πωλήσεις: 5000,000-10,000,000
Ιδρύθηκε Έτος: 2017
Εξαγωγή pc: 50% - 60%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Η Co. αναλωσίμων εκτύπωσης του Chris V.G Foshan, ΕΠΕ που καθιερώνεται το 2017 είναι ένας επαγγελματικός προμηθευτής, που συμμετέχεται στην έρευνα, την ανάπτυξη, την πώληση και την υπηρεσία του γραφείου και των εμπορικών υλικών και των εξοπλισμών εκτύπωσης, συμπεριλαμβανομένων όλων των ειδών εγγράφων εκτύπωσης, αυτοκόλλητων ετικεττών της PET, μελανιών, κασετών και ψηφιακών εκτυπωτών Inkjet. CBD μας βρίσκεται σε Foshan Guangdong Κίνα με την κατάλληλη πρόσβαση μεταφορών στο λιμένα Guangzhou και Shenzhen.

 

Ο αφιερωμένος έως αυστηρός ποιοτικός έλεγχος και η στοχαστική εξυπηρέτηση πελατών, τα πεπειραμένα μέλη προσωπικού μας είναι πάντα διαθέσιμοι για να συζητήσουν τις απαιτήσεις σας και να εξασφαλίσουν πλήρη ικανοποίηση πελατών. Επιπλέον, το εργοστάσιο συνεργασίας μας διοργανώνει 4 μεγάλα εργαστήρια παραγωγής, γραμμή παραγωγής περισσότερο από 6, τα οποία μας κάνουν θετικά στις διαταγές cOem, γρήγορες στην αποστολή και την παράδοση. Οποιαδήποτε επιλογή από τον κατάλογό μας ή η επιδίωξη της βοήθειας εφαρμοσμένης μηχανικής για την προσαρμογή είναι ευπρόσδεκτη, αισθάνεται ελεύθερη να μας στείλει την έρευνά σας σε, να αποκριθεί γρήγορα θα γίνει οποτεδήποτε.

 

Κίνα Foshan Chris V.G Printing Consumables Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Foshan Chris V.G Printing Consumables Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Κίνα Foshan Chris V.G Printing Consumables Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Κίνα Foshan Chris V.G Printing Consumables Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

Κίνα Foshan Chris V.G Printing Consumables Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

 

Κίνα Foshan Chris V.G Printing Consumables Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

 

Ιστορία

Η Co. χαρτικών γραφείων Aiwei, ΕΠΕ βρέθηκε το 2009. και μετονομάστηκε στη Co. αναλωσίμων εκτύπωσης Foshan Chris V.G, ΕΠΕ, το 2017, λόγω της επέκτασης του επιχειρησιακού πεδίου. Και τα τελευταία χρόνια αυξάνουμε την αλυσίδα βιομηχανίας στο σχεδιασμό διαφήμισης και την παραγωγή, συσκευάζοντας προϊόντα εγγράφου. Δύο το εμπορικό σήμα μας Propaper και Proink occupys μια σημαντική αγορά στην αφρικανική βιομηχανία εκτύπωσης, και ευνοείται από πολλούς καταναλωτές λόγω της άριστης ποιότητας και της ευνοϊκής τιμής τους. Συγχρόνως, είμαστε ένας από τους σημαντικότερους εξουσιοδοτημένους κατασκευαστές και του ασφαλίστρου Henry (εμπορικό σήμα της Κένυας) και γορίλλας (εμπορικό σήμα της Ρουάντα).

Υπηρεσία

Η ομάδα μας βοηθά επίσης τους πελάτες να προσαρμόσουν τα ιδιαίτερα προϊόντα. Δοκιμάζουμε το καλύτερό μας για να προσπαθήσουμε για την ικανοποίηση πελατών με το προϊόν και τις υπηρεσίες μας. Έτσι αντιμετωπίζοντας τον άγριο ανταγωνισμό στις εσωτερικές και ξένες αγορές, καθορίζουμε την κατεύθυνση ανάπτυξης της επιχείρησης στον προγραμματισμό, με «την ποιότητα πρώτα» και «την υπηρεσία πρώτα». Εμμένοντας στην επιχειρησιακή αρχή των αμοιβαίων οφελών, παρέχουμε τις τέλειες υπηρεσίες, τα ποιοτικά προϊόντα και τις ανταγωνιστικές τιμές. Καλωσορίζουμε θερμά τα costumers από στο εσωτερικό και στο εξωτερικό για να καθιερώσουμε τη συνεργασία και να δημιουργήσουμε το φωτεινό μέλλον με μας από κοινού. Ελπίζουμε ειλικρινά να καθιερώσουμε τη μακροπρόθεσμη σχέση με σας.

Η ομάδα μας

Έχουμε το επαγγελματικό προσωπικό πωλήσεων για να παρέχουμε την υπηρεσία πωλήσεων 24 ώρες την ημέρα. Παρακαλώ μας πέστε τις λεπτομέρειες προϊόντων όπως το χρώμα, το μέγεθος, τα υλικά κ.λπ. και άλλες απαιτήσεις προδιαγραφών να παραληφθεί ένα ακριβές απόσπασμα. Θα προσφέρουμε το πρόγραμμα αναφοράς και αγορών μέσα σε 24 ώρες.

Στοιχεία επικοινωνίας