products

Ανθεκτικό στη θερμότητα έγγραφο μεταφοράς εξάχνωσης A4 για τις μπλούζες

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Chris
Αριθμό μοντέλου: CH-SubP
Ποσότητα παραγγελίας min: 100 πακέτα
Τιμή: 1.5 USD-2 USD per pack (100 sheets/pack)
Συσκευασία λεπτομέρειες: φύλλα του 10/20/50/100 ανά τσάντα
Χρόνος παράδοσης: whinth 15-50 ημέρες (εξαρτάται από το quanlity διαταγής)
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 30 τόνοι ανά ημέρα
Λεπτομερής ενημέρωση
Υλικός τύπος: Έγγραφο Ρυθμός μεταφοράς: 97%
Τύπος: Μεταφορά εξάχνωσης Χρώμα: Άσπρο χρώμα (πίσω: μπλε/ρόδινος)
Εκτυπωτής: Εκτυπωτής εξάχνωσης/εκτυπωτής Inkjet βάρος: 100GSM
Κατάλληλος: σκληρή επιφάνεια και επίσης ύφασμα Μελάνι: μελάνι εξάχνωσης
Υψηλό φως:

A4 έγγραφο μεταφοράς εξάχνωσης

,

ανθεκτικό στη θερμότητα έγγραφο εξάχνωσης a4

,

A4 έγγραφο εξάχνωσης χρωστικών ουσιών


Περιγραφή προϊόντων

Έγγραφο A4 A3 μεταφοράς θερμότητας εξάχνωσης χρωστικών ουσιών για τις μπλούζες, κούπες, πλάκες, πιάτα, γρίφοι, MDF προϊόντα

 

 

Το έγγραφο εξάχνωσης του Chris ειδικά αναπτύσσομαι για την εκτύπωση μεγάλου Inkjet. Είναι κατάλληλος για την εκτύπωση μεγάλου Inkjet και το μελάνι εκτύπωσης που ξεραίνουν γρήγορα. Μετά από την εκτύπωση, μπορεί να έχει μια μακριά ζωή του προϊόντος στο ράφι, και μπορεί να απεικονίσει τις τέλειες γραμμές και οι λεπτομέρειες εκτύπωσης, ο ρυθμός μεταφοράς μπορούν να φθάσουν σε 95%. Υψηλός - το έγγραφο και το επίστρωμα ποιοτικών βάσεων έχουν την καλές ομοιομορφία και την ομαλότητα.

 

Τι είναι έγγραφο εξάχνωσης;

Εν ολίγοις, η εξάχνωση είναι μια μεταφορά θερμότητας που χρησιμοποιείται συνήθως στις μπλούζες και τον ιματισμό, αλλά μπορεί επίσης να εφαρμοστεί σε πολλά άλλα υποστρώματα. Αυτό είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να σχεδιαστεί μια μπλούζα στα πολλαπλάσια χρώματα. Είναι πολύ διαφορετικό από τα προϊόντα όπως το θερμικό βινύλιο μεταφοράς, επειδή μπορείτε να τυπώσετε τις πιό σύνθετες, λεπτομερείς, ζωηρόχρωμες εικόνες. Η διαδικασία εξάχνωσης χρωστικών ουσιών αρχίζει με την εκτύπωση των σχεδίων (που χρησιμοποιούν τα μελάνια εξάχνωσης) σε χαρτί μεταφοράς. Το σχέδιο εφαρμόζεται έπειτα στο υπόστρωμα χρησιμοποιώντας έναν καυτό Τύπο.

 

Ανθεκτικό στη θερμότητα έγγραφο μεταφοράς εξάχνωσης A4 για τις μπλούζες 0

 

Ο όρος “εξάχνωση” αναφέρεται στη χημική διαδικασία που εμφανίζεται όταν μετατρέπεται κάτι από ένα στερεάς κατάστασης σε αέριο, χωρίς πρώτα να γίνει ένα υγρό. Ένα κοινό παράδειγμα είναι ξηρός πάγος, ο οποίος αλλάζει από ένα στερεό σε ένα αέριο στις θερμοκρασίες −109.3 °F.

 

Επομένως, στην εξάχνωση χρωστικών ουσιών, τα στερεά ' μελάνια ' σε χαρτί μεταφοράς μετατρέπονται στο αέριο και μεταφέρονται στο υπόστρωμά σας. Αυτό συμβαίνει πότε η θερμότητα και η πίεση εφαρμόζονται με τον καιρό (με έναν Τύπο θερμότητας).

 

Μας αφήστε κούπα DIY!

 

Σχεδιάστε την εικόνα που θέλετε στο λογισμικό

Τυπώστε την εικόνα σε χαρτί μεταφοράς εξάχνωσης με την εικόνα καθρεφτών.

Μεταφέρετε την εικόνα στις κούπες με το σωστούς χρόνο, temp, και την πίεση.

Φλούδα από το έγγραφο μετά από να μεταφέρει.

Κάνετε την κούπα σας!

 

Τι μπορείτε να μετουσιώσετε;

Τα μελάνια εξάχνωσης μπορούν μόνο να συνδυαστούν με τη συνθετικά ίνα και το επίστρωμα. Για τα ενδύματα, αυτό σημαίνει τον πολυεστέρα, ενώ άλλα κενά που χρησιμοποιούνται για την εξάχνωση είναι ντυμένα πολυμερές σώμα προϊόντα. Το σκοτεινό υπόστρωμα δεν είναι κατάλληλο για το μελάνι εξάχνωσης.

 

Οι μπλούζες βαμβακιού δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξάχνωση, και τα υφάσματα πρέπει πραγματικά να είναι τουλάχιστον πολυεστέρας 80% (μερικά νάυλον είναι επίσης κατάλληλα) για μια δονούμενη μεταφορά.

 

Εδώ είναι μια ιδέα αυτού που μπορείτε να τυπώσετε επάνω με τις μεταφορές εξάχνωσης:

Το έγγραφο εξάχνωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα υφάσματα πολυεστέρα, τις κούπες, τις καλύψεις μαξιλαριών, τις τηλεφωνικές περιπτώσεις, τις πλάκες, keychains, τα πιάτα και άλλα κεραμικά προϊόντα.

 

Ανθεκτικό στη θερμότητα έγγραφο μεταφοράς εξάχνωσης A4 για τις μπλούζες 1

 

Πώς να χρησιμοποιήσει το έγγραφο εξάχνωσης;

 

Τεθειμένο έγγραφο μεταφοράς εξάχνωσης στο κέντρο
1. Κολλήστε το κέντρο του σχεδίου στο πουκάμισο με την ανθεκτική στη θερμότητα ταινία. Μπορείτε να μετρήσετε καθεμία πλευρά της μεταφοράς με έναν κυβερνήτη για να σιγουρευτείτε ότι είναι κεντροθετημένη.
2. Τοποθετήστε ένα κομμάτι χαρτί ή ένα έγγραφο του Κραφτ πέρα από το σχέδιο. Πρέπει εντελώς να καλύψει την περιοχή που συμπιέζεται.
3. Αυτό θα προστατεύσει την μπλούζα από το κάψιμο κατά τη διάρκεια της μετάδοσης και θα αποτρέψει τον καυτό Τύπο από να πάρει οποιοδήποτε μελάνι.


Θερμική μεταφορά μέσων
1. Πιέστε το έγγραφο μεταφοράς εξάχνωσης σε 205 ° Γ (400 ° Φ) για 25-30 δευτερόλεπτα διά τη μέση πίεση. Ελέγξτε πάλι ότι όλα τα σχέδια είναι κάτω από τον καυτό Τύπο.
2. Εξασφαλίστε ότι ο πίνακας μεταφοράς δεν κινείται κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας δεδομένου ότι μπορεί να προκαλέσει τη διπλή σκιά. Μόλις ο χρόνος είναι επάνω, αφαιρέστε τον καυτό Τύπο.


Αφαιρέστε τη μεταφορά
1. Μετά από να δροσίσει το έγγραφο μεταφοράς εξάχνωσης, αφαιρέστε την ταινία και αφαιρέστε το έγγραφο για να αποκαλύψετε το σχέδιο. Αφαιρέστε το πιάτο μεταφοράς σε μια ρευστή κίνηση για να αποτρέψετε σχεδίου.
2. Απολαύστε την ενέργειά σας - μόνιμα αποτελέσματα!

 

Άκρες για την ΚΑΛΥΤΕΡΗ επίδραση:

 

Το έγγραφο εξάχνωσης ΠΡΕΠΕΙ να τυπωθεί με το μελάνι εξάχνωσης.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μεταφέρει το ύφασμα πολυεστέρα, την επένδυση κεραμικά, τις εγκαταστάσεις σιδήρου και το ξύλο. Δεν είναι κατάλληλο να μεταφερθούν τα σκοτεινά ενδύματα, κ.λπ.

Κρατά την επιφάνεια του αντικειμένου σαφούς.

 

Ανθεκτικό στη θερμότητα έγγραφο μεταφοράς εξάχνωσης A4 για τις μπλούζες 2

 

Συσκευασία προεπιλογής:

 

 

A4*100 φύλλα/πακέτα pack*30/ctn

 

Ανθεκτικό στη θερμότητα έγγραφο μεταφοράς εξάχνωσης A4 για τις μπλούζες 3

Ανθεκτικό στη θερμότητα έγγραφο μεταφοράς εξάχνωσης A4 για τις μπλούζες 4

Στοιχεία επικοινωνίας
Claire Chan

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13823468910

WhatsApp : +8613823468910